Cosul dvs. este gol

Catalog
Branduri

Termohigrometru data logger Termioplus

 

Garantie: 12 luni

 

Pret cu TVA: 499.98 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Termohigrometru data logger Termioplus

Email Telefon

Termohigrometru data logger Termioplus

Termohigrometru data logger Termioplus

Domeniu de temperatura -30°C ...70°C
Rezolutie temperatura   0,1°C
Acuratete  °C  -/+0,5° sau mai buna in domeniul  -20°C to 40°C ; -/+1°C in afara acestui domeniu
Domeniu de umiditate 0 ... 100 % RH
Rezolutie umiditate 0,1 RH
Acuratete RH  +/- 2%
Memorie 32 000 de masuratori
Timp de esantionare (inregistrare) de la 1 sec. la 10000 min
Functionare simpla cu numai 1 buton
Functie min /max
Durata de viata a bateriei 1000 000 de inregistrari / aprox. 5 ani (de exemplu  masuratori  de 10°C cu frecventa de memorare de 30 min)
Baterie 1/2xAA 3,6V
Afisaj LCD
Dimensiuni 45x100x19 mm
Protectie IP65, rezistent la praf si apa
Greutate 85g
 
Termohigrometrul digital cu afisaj LCD Termioplus si functie de datalogger, pentru utilizare in farmacii, spitale,  depozite, arhive,  camere reci, frigidere, industria alimentara, transportul marfurilor  etc. , monitorizeaza continuu temperatura si umiditatea si inregistreaza 32 000 de masuratori care pot fi descarcate pe calculator cu ajutorul cablului USB inclus si a softului LogSoft furnizat.Softul se poate instala in Win XP, Win 7,Win 8. Softul permite setarea intervalului de esantionare pornind de la 1 sec, ceas in timp real , utilizatorul poate seta pornirea programata (cu intarziere) din calendar/ceas sau prin apasarea butonului, dupa umplerea memoriei sau oprire.Cu ajutorul softului se pot realiza grafice sau tabele, datele pot fi printate sau salvate in format txt sau pdf.
Masoara temperatura si umiditatea foarte precis in domeniul -30°C ... 70°C ,  0-100%RH cu rezolutie de 0,1°C / 0,1 RH , memoreaza si afiseaza minimul si maximul pentru fiecare parametru , afiseaza incarcarea bateriei, afiseaza depasirea limitelor permise setate de utilizator (alarma).
 
Pachetul include : termohigrometru data-logger, cablu USB , suport de montare pe perete, instructiuni de utilizare si certificat de etalonare emis de producator
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Oferta speciala
Balanta farmaceutica ATZ1200

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 1924.23 LeiPRODUSELE POT FI ACHIZIŢIONATE PRIN SEAP


           Balanţele furnizate de telecomed.ro şi etichetate CE+M, sunt METROLOGIZABILE şi conţin "Buletin de Verificare Metrologică Iniţială", inclus în pret, valabil 1 an de la data achiziţiei, conform legislaţiei. Pentru aparate de masura şi control ce nu includ în specificaţii "Certificat de Etalonare ISO", puteti solicita certificatul optional, contra cost. Sticlăria de laborator este confecţionată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de circa 500 ⁰C. Porţelanul smălţuit rezistă la temperaturi de circa 1000 ⁰C iar porţelanul nesmălţuit rezistă până la 1350 ⁰C

Telecomed, aparatura de laborator, sticlarie de laborator, aparate de masura, materiale didactice

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.


telecomed.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.