Cosul dvs. este gol

Catalog
Branduri

Termohigrometru data logger PDF LOG210 cu certificat de etalonare inclus

 

Garantie: 12 luni

 

Pret cu TVA: 494.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Termohigrometru data logger PDF LOG210 cu certificat de etalonare inclus

Email Telefon

Termohigrometru data logger PDF LOG210 cu certificat de etalonare inclus

Termohigrometru data logger PDF LOG210 cu certificat de etalonare inclus


Domeniu de temperatura -40...+70°C
Rezolutie temperatura 0,1°C
Acuratete temperatura +- 0,5°C (0..60°C) , in rest  + - 1°C
Domeniu de umiditate 0...100% rH
Rezolutie umiditate 0,1% rH
Acuratete + - 3% rH (40..60%),  + - 3,5% (20...40%  si 60...80%) , in rest  + - 5%
Memorie  100.000 masuratori
Alimentare baterie 1 x 1/2AA size 3,6 volt
Durata de viata a bateriei aprox. 4 ani (cu interval de memorare  > 15 min)
Interfata USB, functie de generare pdf , grafic si tabel masuratori
Senzor de miscare
Dimensiuni 91,5 x 42 x 20 mm
Greutate 70 g
 
Data logger termohigrometru pentru intregistrarea temperaturii si a umiditatii, in spitale, laboratoare , depozite, arhive, camere reci, frigidere , transportul produselor, industria alimentara, farmaceutica etc.
Memorie pentru 100 000 masuratori , este gata de lucru , utilizabil chiar si fara software (setarea implicita la intervale de 5 min), datele masurate sunt accesibile imediat dupa conectarea la calculator prin crearea automata unui document pdf (nu sunt necesare drivere), software-ul Log Conneect inclus in pachet se utilizeaza optional, pentru a seta intervalul de inregistrare de la 10 sec. pana la 24 ore si alte optiuni de afisare a rezultatelor, durata de viata a bateriei aprox 4 ani (interval de inregistrare  >15 min), leduri pentru starea de functionare si a alarmei, afisaj cu inchidere automata pentru economisirea bateriei (afisajul se opreste cand timp de 2 minute nu a fost apasat nici un buton sau instrumentul nu a fost miscat), resetarea valorilor min/max, calculeaza si afiseaza valoarea punctului de roua, functie de marcare a timpului pentru masurarea rezultatelor,alarmavizuala si acustica,  senzor de miscare pentru inregistrarea socurilor (ex. inchiderea si deschiderea usii frigiderului sau mutarea aparatului in alt loc).
Pachetul include : termohigrometru data-logger, suport de montare pe perete sau pe suport metalic (magnetic), software Log Connect, instructiuni de utilizare si certificat de etalonare emis de producator


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Oferta speciala
Balanta analitica ALN220G

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 4591.90 LeiPRODUSELE POT FI ACHIZIŢIONATE PRIN SEAP


           Balanţele etichetate CE+M, sunt METROLOGIZABILE şi conţin "Buletin de Verificare Metrologică Iniţială", inclus în pret, valabil 1 an de la data achiziţiei, conform legislaţiei. Pentru aparate de masura şi control ce nu includ în specificaţii "Certificat de Etalonare ISO", puteti solicita certificatul optional, contra cost. Sticlăria de laborator este confecţionată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de circa 500 ⁰C. Porţelanul smlţuit rezistă la temperaturi de circa 1000 ⁰C iar porţelanul nesmălţuit rezistă până la 1350 ⁰C
                                                               

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

telecomed.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.