Cosul dvs. este gol

Catalog
Branduri

Termobalanta BTS110D

Marca: AXIS

 

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 4269.96 Lei

Comanda acest produs

Termobalanta BTS110D

Termobalanta BTS110D
Capacitate max. 110 g
Rezolutie cantarire  0,005 g
Rezolutie umiditate 0,1%
Temperatura uscare max. 160 grd C
Diametru platan 90 mm
Dimensiuni 185x290x170 mm

Termobalantele seria BTS au fost concepute pentru a oferi precizie si rapiditate in determinarea umiditatii probei investigate. Termobalantele (umidometre, balante de umiditate) au doua functii simultane : determinarea masei probei si uscarea acesteia prin incalzire cu scopul de a determina automat umiditatea probei. De asemenea aceste balante se remarca prin ergonomie, design, ecran LCD cu iluminare pe fond albastru si afisaj grafic, diverse functii, grafice si calcule statistice, precizie, toate acestea la cel mai bun pret. Firma noastra este unicul importator autorizat  in Romania al balantelor Axis.
Soft PC PROMas pentru rapoarte pe calculator, inclus in pret
 
Timpul si temperatura de uscare pot fi setate in functie de compozitia chimica si proprietatile fizice ale materialului investigat, iar termbalanta afiseaza diagrama de uscare.
 
        Se pot alege urmatoarele moduri de determinare a umiditatii:
  • Umiditatea in procente din masa initiala (raportare la masa initiala)
  • Umiditatea in procente din corpul uscat (raportare la masa uscata)
  • Procentul de masa uscata din masa initiala
 
Datele masurate de termobalanta pot fi printate prin conectarea la o imprimanta externa , la calculator sau la o tastatura externa cu ajutorul interfetelor RS232 si USB incluse.
 
TermobalantA BTS poate fi utilizata in laboratoare din industria alimentara,in constructii, indstria chimica, in domeniul bio-tehnologiei, industria celulozei si hartiei, industria farmaceutica.
 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Oferta speciala
Balanta farmaceutica ACA1000

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 3629.50 LeiPRODUSELE POT FI ACHIZIŢIONATE PRIN SEAP


           Balanţele furnizate de telecomed.ro şi etichetate CE+M, sunt METROLOGIZABILE şi conţin "Buletin de Verificare Metrologică Iniţială", inclus în pret, valabil 1 an de la data achiziţiei, conform legislaţiei. Pentru aparate de masura şi control ce nu includ în specificaţii "Certificat de Etalonare ISO", puteti solicita certificatul optional, contra cost. Sticlăria de laborator este confecţionată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de circa 500 ⁰C. Porţelanul smălţuit rezistă la temperaturi de circa 1000 ⁰C iar porţelanul nesmălţuit rezistă până la 1350 ⁰C

Telecomed, aparatura de laborator, sticlarie de laborator, aparate de masura, materiale didactice

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.


telecomed.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.