Cosul dvs. este gol

Catalog
Branduri

Termobalanta ATS60

Marca: AXIS

 

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 3885.00 Lei

Comanda acest produs

Termobalanta ATS60

Termobalanta ATS60
Capacitate cantarire 60g
Rezolutie cantarire 0,001g
Rezolutie umiditate 0,01%
Temperatura max. 160 °C
Timp esantionare 1...180 s
Timp maxim uscare 10 h
Platan 90 mm
Interfata USB , RS232 , PS2
Mod de lucru scurt pentru rezulatate rapide
4 profile de uscare :  standard, slow, step , fast
Programe de uscare configurabile de utilizator in functie de produs, memorie cu 20 programe (20 materiale diferite)
Dimensiuni 215(235) x 345 x 200mm 
Puterea sursei de incalzire 200W (2 lampi halogen)
Alimentare 230V
Termobalantele seria ATS au fost concepute pentru a oferi precizie si rapiditate in determinarea umiditatii probei investigate. Termobalantele (umidometre, balante de umiditate) au doua functii simultane : determinarea masei probei si uscarea acesteia prin incalzire cu scopul de a determina automat umiditatea probei.
De asemenea aceste balante se remarca prin ergonomie, design, ecran LCD cu iluminare si afisaj grafic, cea mai avansata interfata  de lucru , tastatura simplificata, intuitiva,  ce permite navigarea usoara prin meniu si realizarea simpla si facila a operatiunilor dorite la o utilizare complexa a balantei, diverse functii, grafice si calcule statistice, precizie, toate acestea la cel mai bun pret. Firma noastra este unicul importator autorizat  in Romania al balantelor Axis. Timpul si temperatura de uscare pot fi setate in functie de compozitia chimica si proprietatile fizice ale materialului investigat, iar termobalanta afiseaza diagrama de uscare.        
Se pot alege urmatoarele moduri de determinare a umiditatii:
Umiditatea in procente din masa initiala (raportare la masa initiala)
Umiditatea in procente din corpul uscat (raportare la masa uscata)
Procentul de masa uscata din masa initiala 
Datele pot fi prelucrate si printate prin conectarea la o imprimanta externa prin intermediul interfetei RS232 , la calculator prin interfata USB inclusa sau la o tastatura externa conector PS2. Datele printate corespund cu GLP.
Termobalantele ATS pot fi utilizate in laboratoarele din industria alimentara,in constructii, indstria chimica, in domeniul bio-tehnologiei, industria celulozei si hartiei, industria farmaceutica. Utilizatorul poate opta pentru urmatoarele accesorii: lampa IR (infrarosu), tavite de cantarire metalice, software pentru prelucrarea datelor pe calculator, termometru pentru ajustarea temperaturii cu certificat de etalonare, greutate de calibrare cu certificat de etalonare, etc.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Oferta speciala
Balanta ATZ220G 220 g 0,001 g

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 2481.15 LeiPRODUSELE POT FI ACHIZIŢIONATE PRIN SEAP


           Balanţele furnizate de telecomed.ro şi etichetate CE+M, sunt METROLOGIZABILE şi conţin "Buletin de Verificare Metrologică Iniţială", inclus în pret, valabil 1 an de la data achiziţiei, conform legislaţiei. Pentru aparate de masura şi control ce nu includ în specificaţii "Certificat de Etalonare ISO", puteti solicita certificatul optional, contra cost. Sticlăria de laborator este confecţionată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de circa 500 ⁰C. Porţelanul smălţuit rezistă la temperaturi de circa 1000 ⁰C iar porţelanul nesmălţuit rezistă până la 1350 ⁰C

Telecomed, aparatura de laborator, sticlarie de laborator, aparate de masura, materiale didactice

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.


telecomed.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.