Cosul dvs. este gol

Catalog
Branduri

Termobalanta AGS120-T250

Marca: AXIS

 

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 5925.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Termobalanta AGS120-T250

Email Telefon

Termobalanta AGS120-T250

Termobalanta AGS120-T250
Capacitate cantarire 120g
Rezolutie cantarire 0,001g
Rezolutie umiditate 0,01%
Temperatura max. 250 °C
Timp esantionare 1...180 s
Timp maxim uscare 10 h
Platan 90 mm

Mod de lucru scurt pentru rezulatate rapide
Programe de uscare configurabile de utilizator in functie de produs, memorie cu 20 configuratii
Dimensiuni 215(235) x 345 x 200mm 
Puterea sursei de incalzire 500W (2 lampi halogen)
Alimentare 230V
Termobalantele seria AGS au fost concepute pentru a oferi precizie si rapiditate in determinarea umiditatii probei investigate. Termobalantele (umidometre, balante de umiditate) au doua functii simultane : determinarea masei probei si uscarea acesteia prin incalzire cu scopul de a determina automat umiditatea probei.
De asemenea aceste balante se remarca prin ergonomie, design, ecran LCD cu iluminare pe fond albastru si afisaj grafic, cea mai avansata interfata  de lucru incluzand tastatura alfanumerica ( 20 taste ) ce permite navigarea usoara prin meniu si realizarea simpla si facila a operatiunilor dorite la o utilizare complexa a balantei, diverse functii, grafice si calcule statistice, precizie, toate acestea la cel mai bun pret. Firma noastra este unicul importator autorizat  in Romania al balantelor Axis. 
Timpul si temperatura de uscare pot fi setate in functie de compozitia chimica si proprietatile fizice ale materialului investigat, iar termbalanta afiseaza diagrama de uscare.        
Se pot alege urmatoarele moduri de determinare a umiditatii:
Umiditatea in procente din masa initiala (raportare la masa initiala)
Umiditatea in procente din corpul uscat (raportare la masa uscata)
Procentul de masa uscata din masa initiala 
Datele pot fi printate prin conectarea la o imprimanta externa , la calculator sau la o tastatura externa. Datele printate corespund cu GLP.
Termobalantele AGS pot fi utilizate in laboratoarele din industria alimentara,in constructii, indstria chimica, in domeniul bio-tehnologiei, industria celulozei si hartiei, industria farmaceutica. Utilizatorul poate opta pentru urmatoarele accesorii: lampa IR (infrarosu), tavite de cantarire metalice, software pentru prelucrarea datelor pe calculator.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Oferta speciala
Balanta farmaceutica ATZ1200

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 1924.23 LeiPRODUSELE POT FI ACHIZIŢIONATE PRIN SEAP


           Balanţele furnizate de telecomed.ro şi etichetate CE+M, sunt METROLOGIZABILE şi conţin "Buletin de Verificare Metrologică Iniţială", inclus în pret, valabil 1 an de la data achiziţiei, conform legislaţiei. Pentru aparate de masura şi control ce nu includ în specificaţii "Certificat de Etalonare ISO", puteti solicita certificatul optional, contra cost. Sticlăria de laborator este confecţionată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de circa 500 ⁰C. Porţelanul smălţuit rezistă la temperaturi de circa 1000 ⁰C iar porţelanul nesmălţuit rezistă până la 1350 ⁰C

Telecomed, aparatura de laborator, sticlarie de laborator, aparate de masura, materiale didactice

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.


telecomed.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.