Cosul dvs. este gol

Catalog
Branduri

Set solutii curatare ultrasunete EM300 EM303 EM404

Marca: EMAG

 

 

Pret cu TVA: 142.44 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Set solutii curatare ultrasunete EM300 EM303 EM404

Email Telefon

Set solutii curatare ultrasunete EM300 EM303 EM404

Set solutii curatare 3x100 ml

Setul de soluţii concentrate pentru aparatele de curăţare cu ultrasunete este ideal pentru utilizarea în atelier. Acesta conţine  soluţie curăţare profesională pentru circuite integrate (EM303) ,  soluţie curăţare specială pentru carburatoare (EM404) și soluţie concentrată de curăţare profundă în situaţii dificile (EM300), a câte 100 ml fiecare.

EM303: soluţie concentrată pentru aparate de curăţare cu ultrasunete destinată pentru curăţare profesională a circuitelor integrate, 1 la 5%. Curăţă urmele de lipire, amprente, uleiuri, grăsimi, etc. Dacă este folosită corect, este garantată o curăţare rapidă şi ușoară.
Aplicare : 1-5 % pentru 2-15 minute la 60-70 ° C.
EM - 404 elimină depunerile minerale , rugină , grăsime , reziduuri de combustie din metale , metale ușoare ( blocuri motoare , carburatoare , etc ) , sticlă și plastic .Se poate utiliza pentru obiecte din aluminiu. Atunci când este utilizat în mod corespunzător , o curățare rapidă și ușoară este garantată .
Aplicare : 1-5 % EM - 404 pentru 5-20 minute la 50-60 ° C.
EM - 300 solutie de curatare intensiva ,utilizata  ca aditiv într- o baie cu ultrasunete in procesul de curățare . EM - 300 curata piese de arme , bucșe , rulmenți , prize , proteze , precum și părți din oțel inoxidabil , alamă și metale prețioase . EM - 300 elimina toate impuritățile durabile .
Aplicare : 1-3 % EM - 300 pentru 2-10 min  

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Oferta speciala
Balanta farmaceutica ATZ1200

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 1924.23 LeiPRODUSELE POT FI ACHIZIŢIONATE PRIN SEAP


           Balanţele furnizate de telecomed.ro şi etichetate CE+M, sunt METROLOGIZABILE şi conţin "Buletin de Verificare Metrologică Iniţială", inclus în pret, valabil 1 an de la data achiziţiei, conform legislaţiei. Pentru aparate de masura şi control ce nu includ în specificaţii "Certificat de Etalonare ISO", puteti solicita certificatul optional, contra cost. Sticlăria de laborator este confecţionată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de circa 500 ⁰C. Porţelanul smălţuit rezistă la temperaturi de circa 1000 ⁰C iar porţelanul nesmălţuit rezistă până la 1350 ⁰C

Telecomed, aparatura de laborator, sticlarie de laborator, aparate de masura, materiale didactice

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.


telecomed.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.