Cosul dvs. este gol

Catalog
Branduri

Lampa bactericida 30W, tub Philips cu stativ mobil

Marca: BIOCOMP

 

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 1533.91 Lei

Stoc terminat

Comanda instant - Lampa bactericida 30W, tub Philips cu stativ mobil

Email Telefon

Lampa bactericida 30W, tub Philips cu stativ mobil

Lampa bactericida 30W, tub Philips cu stativ mobil

 
 

 

Utilizare: Dezinfectia aerului si suprafetelor din încaperi cu încarcatura microbiana mare prin intermediul radiatiei ultraviolete:

a) unitati sanitare, laboratoare de microbiologie, laboratoare de analize medicale, sali de operatie, sali de asteptare, industria farmaceutica, productia de medicamente etc.

b) industria alimentara, producãtori / depozite / transport produse alimentare, industria bauturilor alcoolice si racoritoare, depozite de legume si fructe, silozuri de nutreturi concentrate, abatoare, ferme pentru cresterea animalelor si pasarilor, etc.

c) unitati hoteliere, filatelie, arhivistica, depozite de patrimoniu, biblioteci, unitati bancare.


Microorganisme distruse: bacterii, virusi, spori de mucegai, drojdii, alge, protozoare.

Toate lampile au un dispozitiv de orientare care asigura rotirea lampii cu aprox. 165° pentru varianta montata pe perete si cu aprox. 240° pentru varianta montata pe stativ mobil si posibilitatea orientarii fluxului radiatiei UV în directia dorita. 

În plus, deoarece acest dispozitiv permite orientareafluxului luminos al lampii bactericide înspre perete sau tavan, lampa poate fi astfel utilizata si în prezenta personalului uman.

NOTA: PREZENTELE INFORMATII SE COMPLETEAZA CU CELELALTE MATERIALE FURNIZATE: CARTE TEHNICA, CARTE DE EXPLOATARE, PROSPECTE, OFERTA PRET.


 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Oferta speciala
Balanta farmaceutica ATZ1200

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 1924.23 LeiPRODUSELE POT FI ACHIZIŢIONATE PRIN SEAP


           Balanţele furnizate de telecomed.ro şi etichetate CE+M, sunt METROLOGIZABILE şi conţin "Buletin de Verificare Metrologică Iniţială", inclus în pret, valabil 1 an de la data achiziţiei, conform legislaţiei. Pentru aparate de masura şi control ce nu includ în specificaţii "Certificat de Etalonare ISO", puteti solicita certificatul optional, contra cost. Sticlăria de laborator este confecţionată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de circa 500 ⁰C. Porţelanul smălţuit rezistă la temperaturi de circa 1000 ⁰C iar porţelanul nesmălţuit rezistă până la 1350 ⁰C

Telecomed, aparatura de laborator, sticlarie de laborator, aparate de masura, materiale didactice

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.


telecomed.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.