Cosul dvs. este gol

Catalog
Branduri

RETURUL PRODUSELOR


Puteți solicita returul de produse in următoarele cazuri:

Produs livrat gresit. Puteți solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).

Produs nefuncțional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la livrare (cand l-ati preluat de catre curier). În acest caz,  in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta defecte de fabricație, acesta beneficiază de garanție și  va fi inlocuit cu un produs funcțional, în urma unei solicitări scrise. Termenul de remediere poate varia de la caz la caz și va fi comunicat.

Produs deteriorat in colet. Pentru produsele primite în colete care prezinta deteriorari vizibile sau zgomote suspecte (ex. sticla spartă),  la primirea prin curier, va recomandăm sa refuzati recepția lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se intocmeste un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.  Pentru aceasta  trimitem coletele cu deschidere la livrare + taxa asigurare (1% din valoare). Fără aceste opțiuni de livrare marfa fragilă se trimite pe riscul clientului , se achită în avans și în caz de deteriorare nu se poate înlocui.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus cad in sarcina magazinului nostru, insă raspunderea pentru deteriorarea coletelor si a conținutului trimis la retur , vă aparține in totalitate. Nu primim retur colete rupte, ambalate necorespunzator, cu conținut deteriorat (obiecte sparte, ciobite, etc.), de aceea, vă rugăm sa le ambalați foarte bine și să le trimiteți cu asigurare și deschiderea coletului la livrare.

Returul produselor se face numai după ce ne-ați transmis în scris solicitarea dumneavoastră de retur și noi am confirmat că acceptăm returul.

DREPT DE RETRAGERE

Produsele cu utilizare profesională achiziționate la distanță de cumpărători persoane juridice sau persoane fizice autorizate , în scopul utilizării profesionale nu beneficiază de dreptul de retragere și nu pot fi returnate decât din motivele prezentate mai sus.

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Oferta speciala
Balanta farmaceutica ACA2200

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 2984.52 Lei

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.


telecomed.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.