Cosul dvs. este gol

Catalog
Branduri
Electrod de potential REDOX

Electrod de potential REDOX

Cod produs: PCE-ORP-14

Marca: PCE-GROUP

 

Garantie: 6 luni

 

Pret cu TVA: 530.31 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Electrod de potential REDOX

Email Telefon

Electrod de potential REDOX

Electrod REDOX
Electrod pentru măsurarea potențialului redox (ORP) cu pHmetrul PCE-228 sau PCE-PHD 1. Electrodul redox ORP-14 este umplut cu un gel de referință clorură de argint / argint. Domeniul de măsurare extins între -1999 ... 1999 mV. Electrodul redox poate fi utilizat în intervalul de temperatură de 0 ... 65 ° C. Ca material de carcasă se folosește un plastic epoxidic. Electrodul este conectat electric la dispozitivul de măsurare printr-un conector BNC. De exemplu, electrodul poate fi utilizat împreună cu PCE-228 sau PCE-PHD 1.
Electrodul este utilizat în băi de electroplacare, monitorizare a apelor uzate și alte aplicații, cum ar fi acvariile, monitorizarea băuturilor și alimentelor, laboratoarele din școli etc.
- electrod Ag/ AgCl
- Măsurarea potențialului redox
- Domeniu de măsurare: ± 1999 mV
- pentru PCE-228 și PCE-PHD 1
- Conector BNC
- cablu 1 m

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Oferta speciala
Balanta farmaceutica ATZ1200

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 1924.23 LeiPRODUSELE POT FI ACHIZIŢIONATE PRIN SEAP


           Balanţele furnizate de telecomed.ro şi etichetate CE+M, sunt METROLOGIZABILE şi conţin "Buletin de Verificare Metrologică Iniţială", inclus în pret, valabil 1 an de la data achiziţiei, conform legislaţiei. Pentru aparate de masura şi control ce nu includ în specificaţii "Certificat de Etalonare ISO", puteti solicita certificatul optional, contra cost. Sticlăria de laborator este confecţionată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de circa 500 ⁰C. Porţelanul smălţuit rezistă la temperaturi de circa 1000 ⁰C iar porţelanul nesmălţuit rezistă până la 1350 ⁰C

Telecomed, aparatura de laborator, sticlarie de laborator, aparate de masura, materiale didactice

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.


telecomed.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.