Cosul dvs. este gol

Catalog
Branduri

Balanta ATZ220G 220 g 0,001 g

Marca: AXIS

 

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 2481.15 Lei

Comanda acest produs

Balanta ATZ220G 220 g 0,001 g
Balanta ATZ220G 220 g 0,001 g
Balanta ATZ220G 220 g 0,001 g
Balanta ATZ220G 220 g 0,001 g

Balanta ATZ220G 220 g 0,001 g

Balanta ATZ220G cu interfata RS232/ USB/ PS2 si ceas cu data si ora
Capacitate 220 g
Precizie 0,001 g
Platan inox 115 mm
Calibrare externa
Timp de cantarire < 3s
Tara -220 g
Ceas intern data/ora, datele pot fi imprimate in format GLP (good laboratory practice)
Afisaj LCD grafic, cu iluminare
Functii : cântărire, numărare piese, cântărire procentuală, rețetă, schimbarea unității de măsură (g, ct, lb, oz, ozt, gr, dwt), totalizare , filtrare vbrații, cântărire dinamică (animale,obiecte în mișcare) etc.
Interfata RS232 , USB (pentru calculator), PS2 (pentru tastatura externa)

Incinta de cantarire de plastic transparent, cu capac detasabil, pentru stabilitatea cantaririi la curentii de aer

Dimensiuni 185x290x90mm
Alimentare -230V 50Hz
Verificare metrologica initiala

Balanțele de laborator ATZ/G sunt balanțe profesionale de laborator, compacte,  de dimensiuni reduse și cu precizie foarte bună. 

Toate balanțele serie ATZ/G au set complet și bogat de funcții speciale: numărare piese, cântărire procentuală, rețetă,schimbarea unității de măsură (g, ct, lb, oz, ozt, gr, dwt), totalizare , filtrare vibratii - functia speed, cântărire dinamică (animale,obiecte în mișcare), functii de inregistrare a utilizatorului si produselor cantarite  etc.

Interfețele  RS232C și USB permit conectarea calculatorului sau a printerului pentru imprimarea de buletine de măsură, rapoarte sau pentru arhivarea datelor măsurate.
Interfata PS2 permite conectarea unei tastaturi externe pentru a introduce date text pentru generarea buletinelor de masura ex. denumirea unitatii, nume utilizator, nume produs etc.

Formatul datelor este in concordanta cu GLP și cerințele sistemelor de certificare a calității. Buletinele de masura generate au data si ora.
Balanțele de laborator ATZ/G se  pot utiliza în domenii de interes public definite conform legislației în vigoare  (cântăriri în scopul vânzării, cântăriri în scopul preparării de medicamente, cântăriri in laboratoare de analize in scopul emiterii de buletine de măsură cu valoare legală , in farmacii, in laboratoare, in magazine de bijuterii etc.). 

Balanta ATZ2200G detine marcaj metrologic CE M (verificare metrologica ) si toate certificarile precum si documentele necesare utilizarii in domenii de interes public, conform legislatiei in vigoare. Se livrează cu documentele necesare in acest scop.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Oferta speciala
Balanta farmaceutica ACA2200

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 2730.00 LeiPRODUSELE POT FI ACHIZIŢIONATE PRIN SEAP


           Balanţele furnizate de telecomed.ro şi etichetate CE+M, sunt METROLOGIZABILE şi conţin "Buletin de Verificare Metrologică Iniţială", inclus în pret, valabil 1 an de la data achiziţiei, conform legislaţiei. Pentru aparate de masura şi control ce nu includ în specificaţii "Certificat de Etalonare ISO", puteti solicita certificatul optional, contra cost. Sticlăria de laborator este confecţionată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de circa 500 ⁰C. Porţelanul smălţuit rezistă la temperaturi de circa 1000 ⁰C iar porţelanul nesmălţuit rezistă până la 1350 ⁰C

Telecomed, aparatura de laborator, sticlarie de laborator, aparate de masura, materiale didactice

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.


telecomed.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.