Cosul dvs. este gol

Catalog
Branduri

Balanta analitica ATN160G

Cod produs: ATN160G

Marca: AXIS

 

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 3986.50 Lei

Comanda acest produs

Balanta analitica ATN160G

Balanta analitica ATN160G, capacitate 160g,de precizie 0,0001g,certificat CE M

Capacitate 160 g
Precizie 0,0001 g
Calibrare internă automată
Platan inox 90 mm
Tara completă - 160g
Timp de stabilizare < 3s
Temperatura de lucru +18÷35°C
Dimensiuni 185x290x310mm
Alimentare ~230V 50Hz 9VA / =12V 300mA
Afisaj LCD grafic, cu iluminare, interfata RS232 , USB, PS2,ceas intern
Calibrare interna automata ce asigura cantarire de inalta precizie
Clasa de precizie I conform OIML
Scut de protectie din sticla cu acces facil din trei directii
Doua taste pentru activarea tarei (stanga/dreapta)
Functii in configuratia standard (set complet de functii): cantarire cu selectarea unitatii de masura,tara,autozero,calibrare interna/externa, cantarire procentuala,reteta, numarare piese, speed (pentru conditii instabile ale mediului de lucru),cantarire dinamica (cantarire animale, cantarire obiecte in miscare),functie de transmitere a datelor la calculator (pachet software gratuit inclus Communication, Stat ) sau imprimanta (datele printate respecta recomandarile GLP) , functie statistica (media pe seria de masuratori), masurarea fortei (conversie in Newton), functie maxim – minim, totalizare, definire utilizator, produse, optional masurare densitate (necesita kit Hydro kit – cantarire hidrostatica)
Interfata PS2 permite conectarea unei tastaturi externe pentru introducerea usoara a datelor
 
Functii speciale OPTIONALE– se adauga la pretul balantei daca sunt necesare pentru utilizator, se solicita cand se comanda balanta :
- kit complet determinare automata densitate Hydro AGN kit
- Conector Wi-Fi
- conector LAN
- cablu de date pentru imprimanta seriala RS232
- cablu de date RS232 pentru calculator
- memorie ALIBI
- adaptor data logger PEN-01, pentru stocarea datelor pe stick USB
- imprimanta chitante, imprimanta etichete, cititor cod de bare
Detine toate certificarile si documentele necesare utilizarii in domenii de interes public.Verificarea metrologica initiala este inclusa in pret.

Balanțele serie ATN sunt balante analitice compacte proiectate pentru măsurători de masă cu o precizie ridicată. Datorită dimensiunilor mici, ele sunt confortabile în utilizarea de zi cu zi. Balanta ATN160 un sistem de calibrare internă automată, care asigură menținerea preciziei de măsurare în timpul funcționării fără intervenția utilizatorului. Camera de cântărire cu uși de sticlă glisante pe trei direcții, permite o muncă confortabilă și eficientă în încăperi în care este imposibilă eliminarea mișcărilor aerului. Ecranul LCD cu iluminare și setul standard de taste asigură o comunicare eficientă cu balanța, în domeniul măsurătorilor și manipulării funcțiilor speciale ale utilizatorului. Conexiunea RS232C și USB (standard) vă permite să conectați un computer sau o imprimantă pentru a imprima chitanțe, rapoarte sau prelucrarea statistică a rezultatelor de cântărire.Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Oferta speciala
Balanta farmaceutica ACA1000

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 3629.50 LeiPRODUSELE POT FI ACHIZIŢIONATE PRIN SEAP


           Balanţele furnizate de telecomed.ro şi etichetate CE+M, sunt METROLOGIZABILE şi conţin "Buletin de Verificare Metrologică Iniţială", inclus în pret, valabil 1 an de la data achiziţiei, conform legislaţiei. Pentru aparate de masura şi control ce nu includ în specificaţii "Certificat de Etalonare ISO", puteti solicita certificatul optional, contra cost. Sticlăria de laborator este confecţionată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de circa 500 ⁰C. Porţelanul smălţuit rezistă la temperaturi de circa 1000 ⁰C iar porţelanul nesmălţuit rezistă până la 1350 ⁰C

Telecomed, aparatura de laborator, sticlarie de laborator, aparate de masura, materiale didactice

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.


telecomed.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.