Cosul dvs. este gol

Catalog
Branduri

Anemometru cu sonda termica telescopica PCE-423 si certificat de calibrare ISO

 

Garantie: 12 luni

 

Pret cu TVA: 2300.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Anemometru cu sonda termica telescopica PCE-423 si certificat de calibrare ISO

Email Telefon

Anemometru cu sonda termica telescopica PCE-423 si certificat de calibrare ISO

Anemometru PCE-423ICA cu certificat ISO de calibrare
PCE-423 este un anemometru termic pentru măsurarea temperaturii, debitului și vitezei de curgere a aerului. Anemometrul termic, format dintr-un dispozitiv de afișare și o sondă cu senzor termic, permite măsurători rapide și precise, în special la viteze reduse ale aerului. Domeniul de măsurare al anemometrului de înaltă rezoluție variază de la cele mai mici viteze de curgere, de la 0,1 m/s la o rezoluție de 0,01 m/s și până la 25 m/s. Diferite unități (m/s, noduri, km/h, mph, ft/min) pot fi selectate pentru viteza de curgere. Pentru măsurările debitului de volum, se poate face o distincție între CFM și CMM.

PCE-423 poate fi utilizat datorită combinației dintre tija telescopica și a capului de măsurare subțire, în locuri în care există un spațiu mic de măsurare disponibil, sau unde punctul de măsurare este greu accesibil pentru examinator. Sonda telescopică a anemometrului termic poate fi extinsă la o lungime de până la un metru și are un diametru al capului de măsurare de zece milimetri.

Pentru a putea citi rezultatele optim chiar și într-un mediu întunecat, afișajul LCD mare, iluminat al anemometrului termic facilitează măsurarea debitului de aer în condiții de lumină scăzută. Anemometrul termic are o funcție de menținere a datelor, astfel încât ultimele rezultate ale măsurătorilor să poată fi vizualizate din nou. Pentru a economisi bateria în timpul utilizării, anemometrul termic are o funcție de oprire automată, care asigură faptul că contorul se oprește după cinci minute.

După intrarea în secțiunea transversală a canalului, un anemometru termic permite, de asemenea, determinarea debitului de volum în canale, pe lângă măsurarea temperaturii și a vitezei de curgere.

Pentru a înregistra valorile măsurate, debitmetrul este echipat cu o interfață USB. Ca urmare, datele pot fi transferate pe un PC și evaluate cu ajutorul software-ului furnizat. Datele colectate pot fi apoi salvate ca fișiere .txt sau .csv și prelucrate ulterior.

Interval măsurare viteza: 0,1 ... 25,0 m/s (0,3...90 km/h)
Rezoluție: 0,01 m / s
Precizie: ± 5% din valoarea măsurată + 1 cifră

Interval măsurare temperatura: 0 ... 50 ° C
Rezolutie: 0,1 ° C
Precizie: ± 1 ° C
Umiditate: <80% rh
Interfata: USB
Viteza de masurare: aproximativ 0,8 s

Sonda (introdusă): Ø 12 x 185 mm
Sonda (extinsă): Ø 12 x 1000 mm
Diametrul sondei : 10 mm
Baterie 9V
Greutate 274g

COLETUL CONTINE
1 x anemometru termic PCE-423
1 x termosenzor cu polul telescopic
1 x software
1 x cablu de date USB
1 x sursă de alimentare
1 x baterie de 9 V baterie
1 x carcasă de transport
1 x manual de utilizare
1 x certificat de calibrare ISO

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii
Curs valutar
Oferta speciala
Balanta farmaceutica ATZ1200

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 1924.23 LeiPRODUSELE POT FI ACHIZIŢIONATE PRIN SEAP


           Balanţele furnizate de telecomed.ro şi etichetate CE+M, sunt METROLOGIZABILE şi conţin "Buletin de Verificare Metrologică Iniţială", inclus în pret, valabil 1 an de la data achiziţiei, conform legislaţiei. Pentru aparate de masura şi control ce nu includ în specificaţii "Certificat de Etalonare ISO", puteti solicita certificatul optional, contra cost. Sticlăria de laborator este confecţionată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de circa 500 ⁰C. Porţelanul smălţuit rezistă la temperaturi de circa 1000 ⁰C iar porţelanul nesmălţuit rezistă până la 1350 ⁰C

Telecomed, aparatura de laborator, sticlarie de laborator, aparate de masura, materiale didactice

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.


telecomed.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.